تنظیم اولویت اتصال گوشی های اندروید به شبکه های مختلف وای فای
گوشی های هوشمند، لپ تاپ ها و کامپیوتر های رومیزی، هنگامی که پای انتخاب بهترین شبکه وای فای برای اتصال به اینترنت به میان بیاید آنقدر ها هم دقیق نیستند.
کامپیوتر و گوشی هوشمند شما تنها بر اساس میزان قدرت سیگنال شبکه های وای فای، به آنها متصل میشود و این در حالی ست که شاید یکی از شبکه های وای فای موجود اگرچه سیگنال ضعیف تری به دستگاه شما ارسال میکند اما از لحاظ سرعت و پایداری اتصال به اینترنت دارای کیفیت بالاتری باشد و شما ترجیح بدهید دستگاهتان به آن شبکه متصل شود.
مقاله مرتبط : ترفند ها و راه حل های ساده برای افزایش سرعت گوشی های اندروید
تنظیم لیست اولویت اتصال به شبکه های وای فای با اپلیکیشن WiFi Prioritizer
اگر از گوشی های اندروید استفاده میکنید و میخواهید خودتان برای دستگاهتان لیست اولویت اتصال به شبکه های وای فای موجود را تنظیم کنید ابتدا باید اپلیکیشن WiFi Prioritizer را دانلود و بر روی دستگاه تان نصب نمایید.
هنگامی که پس از نصب WiFi Prioritizer، اپلیکیشن را باز کنید، لیستی از تمامی شبکه های وای فای ذخیره شده بر روی دستگاهتان را مشاهده خواهید نمود.
در این لیست با جابجایی و بالا و پایین کردن نام شبکه های وای فای مختلف میتوانید آنها را اولویت بندی کنید؛ هر کدام از شبکه ها که بالاتر قرار بگیرند تقدم بیشتری نسبت به بقیه دارند.
مقاله مرتبط : ارسال موقعیت مکانی در گوگل مپ با استفاده از Plus Code یا کدپستی گوگل
علاوه بر تنظیم اولویت شبکه های وای فای، یکی دیگر از قابلیت های اپلیکیشن WiFi Prioritizer این است که به شما امکان می دهد مشخص کنید حداقل سیگنال مورد تایید شما برای متصل باقی ماندن دستگاه اندروید تان به هر کدام از شبکه های وای فای موجود چه میزان است تا در صورت عدم دریافت آن میزان از سیگنال گوشی یا تبلت تان به شبکه دیگری متصل شود.
.
همچنین میتوانید مشخص کنید که اپلیکیشن هر چند وقت یکبار میزان قدرت سیگنال دریافتی از شبکه های وای فای موجود را بررسی کند.
با نصب و راه اندازی اپلیکیشن WiFi Prioritizer بر روی تبلت یا گوشی اندروید تان و تنظیم اولویت شبکه های وای فای برای اتصال دستگاهتان به آنها، همیشه میتوانید از بستری پایدار و ایده آل برای استفاده از اینترنت بهره ببرید.
.
لینک دانلود اپلیکیشن اندروید WiFi Prioritizer
همگام با تغییرات با عضویت در پیج اینستاگرام اپوایس
اگر برای دانلود از گوگل پلی با پیغام “this application is not available in your country” مواجه شدید برای رفع کردن مشکل به این پست در صفحه ترفندها مراجعه نمایید.
با مراجعه به صفحه ترفند ها ی سایت اپوایس با دیگر ترفند های کاربردی آشنا شوید.