پروژه استارشات هاوکینگ با ترانزیستورهای خود ترمیم گر ناسا برای اکتشاف منظومه های دیگر
ناسا (NASA) در حال همکاری با فیزیکدان مشهور استیون هاوکینگ (Stephen Hawking) و فیزیکدان و سرمایه گذار روسی یوری میلنر (Yuri Milner) بر روی اقدامی به یاد ماندنی، یعنی ارسال کاوشگری کوچک به قنطروس آلفا، نزدیک ترین منظومه ستاره ای به سیاره زمین در پروژه ای مشترک به نام استار شات است. ترانزیستور خود ترمیم گر در استارشات
پروژه استارشات (Starshot) با هدف ارسال یک StarChip سبک وزن از زمین و به وسیله لیزر با سرعتی معادل یک پنجم سرعت نور و رساندن آن به مقصد در طول ۲۰ سال آغاز به کار کرده است.
در این میان قرار است آژانس فضایی ناسا (NASA) برای حل یکی از بزرگترین مشکلات بر سر راه این پروژه که تشعشعات بسیار شدید سفر های بین ستاره ای ست به یاری پروژه استارشات (Starshot) بیاید.
پیشنهاد اپوایس | تحقیقات ناسا درباره نحوه تنفس کره زمین
ترانزیستور خودترمیم گر راه حل ناسا (NASA) برای غلبه بر تشعشعات کیهانی در پروژه استارشات
ناسا و محققانی از انستیتوی علم و فناوری کره جنوبی (KAIST) گمان میبرند بهترین گزینه برای غلبه بر این مشکل احتمالا باید استفاده از ترانزیستور های خود ترمیم گر باشد و برای این کار به منظور آزمایش قابلیت خود ترمیم گری مورد نظر در برابر تشعشعات، دست به بررسی یک گیت حول ترانزیستوری نانوسیمی زده اند که علاوه بر وزن بسیار سبک دارای مقاومت خوبی در برابر تشعشعات کیهانی ست.
ترانزیستور خود ترمیم گر در استارشات، پروژه مشترک هاوکینگ و ناسا
استفاده از این شیوه به صورت تئوری می تواند امکان افزایش طول عمر این ترانزیستور برای سفرهای فضایی بیش از ۲۰ سال را نیز فراهم آورد.
با وجود نیاز به آزمایشات فراوان دیگر برای اثبات عملکرد مناسب این شیوه، استفاده از این فناوری گامی بزرگ در جهت پیشرفت پروژه استارشات است.
پیشنهاد اپوایس | استیون هاوکینگ: زمین فقط تا ۱۰۰۰ سال دیگر قابل سکونت خواهد بود
دیگر مطالب مرتبط:
آزمایشگاه مجهز ناسا و آزمایش اصل هم ارزی
همکاری گوگل و استیون هاوکینگ برای مقابله با خطرات هوش مصنوعی.